защо изведнъж бг и главно сф се напълни с алфи? 145,146,155,156 и тн
Известие
Collapse
No announcement yet.
Станахме мн масови
Collapse
X
-
156-цата стана като Опел Вектра преди 5 години. Просто много паднаха цените, пазарна икономика, какво да правиш.... Това не пречи феновете да си останат фенове, няма да си купуваме сега китайски мари регистрирани миналата година я
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Има огромна разлика в това да си купиш 145 и да си Алфист. ПРОСТИЯТ потребител не може да усети духа на Алфа Ромео, не разбира езика на който му говорят тези коли. А ако искате като застанете на светофара да сте различни и уникални, вместо около вас да има още поне две коли близнаци на вашата. Тогава е нужно да се върнете малко по-назад в годините преди 1990. Например не всеки може да си позволи да шофира една перфектно поддържана Алфета ( за сведение има такъв модел Алфа Ромео добре е да го знаете). Ето това е начинът да бъдеш различенAlfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciИма огромна разлика в това да си купиш 145 и да си Алфист. ПРОСТИЯТ потребител не може да усети духа на Алфа Ромео, не разбира езика на който му говорят тези коли. А ако искате като застанете на светофара да сте различни и уникални, вместо около вас да има още поне две коли близнаци на вашата. Тогава е нужно да се върнете малко по-назад в годините преди 1990. Например не всеки може да си позволи да шофира една перфектно поддържана Алфета ( за сведение има такъв модел Алфа Ромео добре е да го знаете). Ето това е начинът да бъдеш различен
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciИма огромна разлика в това да си купиш 145 и да си Алфист. ПРОСТИЯТ потребител не може да усети духа на Алфа Ромео, не разбира езика на който му говорят тези коли. А ако искате като застанете на светофара да сте различни и уникални, вместо около вас да има още поне две коли близнаци на вашата. Тогава е нужно да се върнете малко по-назад в годините преди 1990. Например не всеки може да си позволи да шофира една перфектно поддържана Алфета ( за сведение има такъв модел Алфа Ромео добре е да го знаете). Ето това е начинът да бъдеш различенВ момента и аз карам Алфа, но в никакъв случай не бих се определил като Алфист .Купих колата чисто и просто защото ми се стори изгодна инвистиция, а не защото съм фен или нещо подобно .Лично аз не мога да разбера хората, които хвалят и превъзнасят тези коли (става въпрос за масовите модели). Кола като кола какво толкова ?Кое е това което я отличава и я издига над другите коли, с какво е по-добра от тях ? Още повече, че според истинските Алфисти това въобще на са Алфи .Докато при класическите модели нещата стоят по съвсем различен начин .А също и при съвременните т.нар. суперафтомобили-коли ,от които се произвеждат ограничени серии и които малко хора могат да си позволят .Разбирам хората, които членуват в подобни фен-клубове, но да възхваляваш една най-обикновена масова и всекидневна кола
За мен Венци е истински Алфист-човек който "събира" такива редки автомобили и ги реставрира и въпреки, че вече има няколко подобни екземпляра виждам че в момента води преговори за още една Алфа 90.Ето това е Алфист, а не просто някой който си е купил 145/6 или 155/6 просто да си ходи всеки ден на работа с нея и да се бие в гърдите, че бил Алфист.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleVenci, Той и колегата hsr , те е разбрал по същия начин май...
Според мен един Алфист може да кара и някой от масовите модели, но не всеки който кара такава кола е АлфистНай-запалените обаче са тези като бате Венци
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Венци иска да каже че 145/6 не са истински Алфи а Фиати,което си е живата истинаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment