Известие

Collapse
No announcement yet.

Станахме мн масови

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Станахме мн масови

защо изведнъж бг и главно сф се напълни с алфи? 145,146,155,156 и тн
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

щот са евтини и качествени
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
      За последното...
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Защото все повече хора полудяват....
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
          Първоначално публикувано от pent
          За последното...
          чай нека си верваме ей така като си го повтаряме по-често звучи доста правдоподобно
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

156-цата стана като Опел Вектра преди 5 години. Просто много паднаха цените, пазарна икономика, какво да правиш... . Това не пречи феновете да си останат фенове, няма да си купуваме сега китайски мари регистрирани миналата година я
            166, 2.4 JTD'00

Comment

Има огромна разлика в това да си купиш 145 и да си Алфист. ПРОСТИЯТ потребител не може да усети духа на Алфа Ромео, не разбира езика на който му говорят тези коли. А ако искате като застанете на светофара да сте различни и уникални, вместо около вас да има още поне две коли близнаци на вашата. Тогава е нужно да се върнете малко по-назад в годините преди 1990. Например не всеки може да си позволи да шофира една перфектно поддържана Алфета ( за сведение има такъв модел Алфа Ромео добре е да го знаете). Ето това е начинът да бъдеш различен
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                Има огромна разлика в това да си купиш 145 и да си Алфист. ПРОСТИЯТ потребител не може да усети духа на Алфа Ромео, не разбира езика на който му говорят тези коли. А ако искате като застанете на светофара да сте различни и уникални, вместо около вас да има още поне две коли близнаци на вашата. Тогава е нужно да се върнете малко по-назад в годините преди 1990. Например не всеки може да си позволи да шофира една перфектно поддържана Алфета ( за сведение има такъв модел Алфа Ромео добре е да го знаете). Ето това е начинът да бъдеш различен
                Какво искаш да кажеш, че трябва да си купя кола преди 90-та за да усетя духа на Алфа, защото като моята 146 има още много и всички досущ еднакви, тва прави ли ме обикновен шофьор на кола....

Comment

Определено не си ме разбрал правилно. Чети по-внимателно! Никъде не съм написал, че всички със 145, 146 и т.н. са прости потребители, с други думи хора които са си купили Алфа защото им е евтина.
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                    Напълно съм съгласен с теб В момента и аз карам Алфа, но в никакъв случай не бих се определил като Алфист .Купих колата чисто и просто защото ми се стори изгодна инвистиция, а не защото съм фен или нещо подобно .Лично аз не мога да разбера хората, които хвалят и превъзнасят тези коли (става въпрос за масовите модели). Кола като кола какво толкова ?Кое е това което я отличава и я издига над другите коли, с какво е по-добра от тях ? Още повече, че според истинските Алфисти това въобще на са Алфи .Докато при класическите модели нещата стоят по съвсем различен начин .А също и при съвременните т.нар. суперафтомобили-коли ,от които се произвеждат ограничени серии и които малко хора могат да си позволят .Разбирам хората, които членуват в подобни фен-клубове, но да възхваляваш една най-обикновена масова и всекидневна кола
                    За мен Венци е истински Алфист-човек който "събира" такива редки автомобили и ги реставрира и въпреки, че вече има няколко подобни екземпляра виждам че в момента води преговори за още една Алфа 90.Ето това е Алфист, а не просто някой който си е купил 145/6 или 155/6 просто да си ходи всеки ден на работа с нея и да се бие в гърдите, че бил Алфист.
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Venci, Той и колегата hsr , те е разбрал по същия начин май...

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                        Venci, Той и колегата hsr , те е разбрал по същия начин май...
                        Това е начина по който аз разбирам нещата, без да искам да засегна никой с мнението си. Пък дали Венци е имал предвид точно това.....
                        Според мен един Алфист може да кара и някой от масовите модели, но не всеки който кара такава кола е Алфист Най-запалените обаче са тези като бате Венци
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Венци иска да каже че 145/6 не са истински Алфи а Фиати,което си е живата истина
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

75ts

Бате Венци иска да каже толко много неща ,че ако го направи ще се БАН-е сам

75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                            75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                            75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                            75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Mury така е за съжаление Фиат уби сичко истинско във Ланчиа Алфа а самите Фиати не ги коментирам
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                              X